New column

Experiența Open Days 2021

Ediția Open Days din acest an, de pe 11 martie, a reprezentat primul eveniment de lansare a unei noi colecții adresat publicului larg, fiind de asemenea o ediție transmisă în exclusivitate online.

Alături de Diana Rogo, blogger de lifestyle și influencer și Bianca Comșa, stilist design interior, am discutat despre noile trenduri ale anului 2021 și despre modul în care pot fi aplicate acestea în amenajarea cu perdele și draperii și nu în ultimul rând, am lansat noua Colecție Primăvară/Vară 2021. De asemenea, ne-am jucat cu noile țesături, îmbinând perdelele și draperiile din noua colecție în trei mood boarduri diferite ca stil și design: natural, sofisticat și minimalist.

Mood board stil natural

Mood board stil sofisticat

Mood board stil minimalist

Colecția Primăvară/Vară 2021 are la bază ideea de echilibru, de armonie în amenajările de interior. Noua colecție de perdele și draperii se caracterizează printr-o gamă diversă de țesături, de la materiale ce imită fibrele naturale, la texturi prețioase, precum catifea și fir chenille și materiale dimout imprimate în culori vibrante.

New column
New column

Dacă dorești să urmărești din nou momentele favorite din Open Days 2021, sau nu ai reușit să fii alături de noi live, poți accesa link-ul de mai jos pentru a vedea înregistrarea evenimentului: 

Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în transmisiunea live a evenimentului, mulțumim clienților, colaboratorilor și tuturor celor care au contribuit la realizarea acestei noi ediții Open Days!

Coș de cumpărături