New column

Cele mai vândute perdele și draperii din 2020

Pentru Mendola Fabrics, anul 2020 a fost un an cu totul diferit, dar plin de creativitate, diversitate și originalitate. Am selectat ca în fiecare an, cele mai frumoase articole cu țesături în nuanțe și imprimeuri inedite, raportându-ne la trendurile internaționale, lansându-le în două colecții: Colecția Primăvară/Vară 2020 și Colecția Toamnă/Iarnă 2020.

 

Colecția Primăvară/Vară 2020 a fost lansată în exclusivitate la Heimtextil, iar mai apoi la Open Days. Aceasta se caracterizează printr-o gamă diversă de țesături, de la materiale ce imită fibrele naturale, la texturi prețioase, precum catifeaua. Colecția aduce totodată în prim-plan și o multitudine de imprimeuri - fie ele motive florale în nuanțe romantice, imprimeuri geometrice ori abstracte în nuanțe terra sau metalice, fie articole uni în culori vibrante.

New column

Cât despre Colecția Toamnă/Iarnă 2020, aceasta a fost lansată în cadrul Deco Days, un eveniment ce s-a desfășurat în exclusivitate online. Colecția are ca sursă de inspirație natura înconjurătoare, relația omului cu natura, precum și tendința internațională de design interior de a crea amenajări cu texturi, elemente și nuanțe împrumutate din natură.

 

Astfel, în topul celor mai vândute materiale lansate anul acesta, se află perdelele și draperiile simple, ce imită fibrele naturale, draperiile din catifea, dar și perdelele și draperiile în nuanțe și imprimeuri îndrăznețe.

Perdele si draperii simple

În această categorie regăsim perdele în nuanțe de alb, crem sau gri, cu țesături ce imită fibrele naturale, precum SamaraBari sau Garboacestea fiind ideale pentru a potența efectul vizual al amenajărilor.

De asemenea, două element de noutate din sortimentul nostru, foarte apreciate de către clienți sunt Voile Ignifugat, care dincolo de aspectul vaporos și elegant are și proprietăți ignifuge, dar și Ecco, o perdea realizată din materiale reciclate.                                                            

Tot din categoria țesăturilor simple, într-o singură culoare, fac parte și draperiile Blackout și Atlas, ambele fiind realizate dintr-un material dens, de tip blackout, ce are capacitatea de a optura până la 100% trecerea luminii.

Draperiile din catifea – întotdeauna în tendințe

Draperiile din catifea din gama Mendola Fabrics s-a bucurat de-a lungul timpului de o notorietate aparte. În această categorie putem vorbi de binecunoscuta draperie Castellano, disponibilă în 11 nuanțe deosebite, sau de țesăturile catifelate, imprimate cu modele florale supradimensionate, precum Cancun, sau modele elegante, precum Lussuria.

 

Din topul vânzărilor fac partea, de asemenea, și draperiile din catifea cu model în relief, realizat prin embosare, precum Scarabeo. Astfel, catifeaua este cu siguranță unul dintre cele mai în vogă materiale și în acest an. 

Perdele si draperii cu modele îndrăznețe

Țesăturile în culori puternice și patternuri îndrăznețe nu au trecut neobservate nici în anul 2020. Aici putem vorbi despre nuanțe și imprimeuri inspirate de frumusețea naturii înconjurătoare, motive florale romantice sau supradimensionate, în nuanțe vibrate de mov, albastru sau muștar, transpuse în țesături precum Jolie, Elsa sau Lavie.

De asemenea, din topul nostru nu lipsesc nici draperiile și perdelele cu imprimeuri geometrice, în nuanțe îndrăznețe, precum SohoCielo sau Teorema, care sunt perfecte pentru amenajarea interioarelor în stil contemporan.

Imprimeurile geometrice din zona etnică sunt evidențiate cu succes prin draperia Mohave. Din sfera perdelelor, în topul favoritelor de anul acesta se regăsește și Alfama, o perdea cu imprimeu abstract, colorat, aceasta fiind ideală în amenajarea unui interior în stil modern.

În curând îți vom prezenta noutățile anului 2021, în materie de trenduri, culori și amenajări de interior.

Stai alături de noi!

Coș de cumpărături