New column

Deco Days 2020: Descoperă Invitatul Surpriză

A venit momentul să vă dezvăluim numele Invitatului Surpriză din cadrul ediției a V-a a Deco Days, ce va avea loc în exclusivitate online, pe 24 Septembrie 2020.

Așa cum vă menționam până acum, punctul de atracție al ediției curente este o personalitate importantă, cu influență în domeniul designului de interior. În cadrul Deco Days 2020, o vom avea alături de noi pe Adela Pârvu!

Fiind unul dintre cei mai cunoscuți designeri de interior din România, Adela Pârvu a fost de-a lungul timpului redactor-șef în cadrul mai multor publicații din domeniul amenajărilor interioare, dar și co-prezentator al emisiunii de profil - Visuri la cheie. Anul acesta, Adela Pârvu va fi alături de noi la lansarea noii Colecții Toamnă/Iarnă 2020, oferind sfaturi și idei de amenajări interioare cu perdele și draperii și nu numai.

De asemenea, în cadrul Deco Days 2020 vom lansa în exclusivitate noile perdele și draperii din Colecția Toamnă/Iarnă 2020. Aceasta are ca sursă de inspirație natura înconjurătoare, relația omului cu natura, precum și tendința internațională de design interior de a crea amenajări cu texturi, elemente și nuanțe împrumutate din natură.

New column

Background Deco Days

Deco Days reprezintă evenimentul de lansare a Colectiei de Toamnă – Iarnă, prin intermediul căruia, partenerii și colaboratorii au posibilitatea de a interacționa în mod direct cu brandul și noile produse. Dorința principală care a declanșat realizarea primului event Deco Days, a fost aceea de a lansa Colecția Toamnă-Iarnă într-o manieră autentică și inedită, oferind invitaților o experință senzorială complexă. Prima ediție a evenimentului a avut loc în septembrie 2016, acest eveniment devenind o tradiție pentru companie, angajați, parteneri, clienți și colaboratori.

Coș de cumpărături