Contactează-ne

CONSULTANȚĂ PENTRU PROIECTUL MEU

PENTRU CLIENȚII MENDOLA FABRICS

Mendola Fabrics oferă o semnatură distinctivă cu un stil definit de materiale vii, contemporane, decorative pline de imaginație, raportându-ne în permanență la cele mai noi tendințe internaționale de design interior. Poți să achiziționezi articolele noastre de la oricare dintre magazinele partenere Mendola Fabrics din țară sau din străinătate.

 

VREAU SĂ FIU PARTENER MENDOLA FABRICS

PENTRU CLIENȚII DE BUSINESS

Mendola Fabrics este brandul de referință, prin care dorim să setăm trenduri și să inspirăm. Brandul vine în întâmpinarea oricărei necesități în materie de decorare cu perdele si draperii. Sortimentul Mendola Fabrics este format din peste 650 de articole active, acestea fiind comercializate, atât în țară, cât și în străinătate prin intermediul a peste 500 de parteneri și colaboratori. 

SUNT DESIGNER DE INTERIOR ȘI VREAU SĂ COLABORĂM

COLABORĂRI DESIGN

Datorită plasării brandului în contextul amenajărilor de interior prin abordări conceptuale de stilurile și trenduri, Mendola Fabrics se adresează designerilor de interior, arhitecților și stiliștilor. Țesăturile Mendola Fabrics combină designuri contemporane, palete cromatice bogate și modele care stârnesc imaginația, reflectând atenția noastră către design interior.